01.11.2017, oppdatert 11.11.2017, 13.11.2017  
     
 

 

NB! Vi er registrert som Norsk Motor Klubb Harstad (ikke NMK Harstad) Søkeord på Dagbladet: "Norsk Motor Klubb Harstad"

 

Kampanjen "Klubben i mitt hjerte"
arrangeres i år for femtende gang


HUSK Å STEMME HVER DAG fra alle PC'r, nettbrett og mobiler du har tilgang på - til fredag 24. november.


STEM HER


STEM HVER DAG fram til kampanjeslutt! Alle stemmer som kommer inn på

www.klubbenimitthjerte.no

 

blir registrert i løpet av kampanjeperioden fra 11.- 24. november.

LES MER PÅ
www.klubbenimitthjerte.no/#about


Det eneste vi som klubb trenger å gjøre for å delta, er å skaffe 50 stemmer daglig. Avstemningen avsluttes fredag 24. november.


Du kan stemme EN GANG PR DAG fra en PC, så har du/dere flere PC'r kan du stemme fra alle og dermed gi flere treff. Hvis dere har samme IP-adresse på maskinene på jobben kan du oppleve å få beskjed om at "du har allerede stemt" når du klikker deg inn. Da stemmer du via mobilen i stedet!

 


 

Håper du bruker denne enestående muligheten til å støtte klubben i arbeidet for voksne, barn og ungdom innen motorsporten i Harstad!

Husk å invitere alle vennene dine!!!
Den store avstemmings-konkurransen ”Klubben i mitt hjerte” som Dagbladet eksponerer hver høst er startet. Kanskje kunne alle motorsportsvenner gå sammen om å skaffe klubben en formidabel premie som dette her er snakk om, premien vil være masse utstyr som vil komme alle grupper i klubben til gode.


Kom igjen, vær med og gjør jobben!
Dette burde vi kunne klare uten alt for store anstrengelser - om de aller fleste bestemte seg for å være på hugget HVER DAG for å avgi sin stemme for Norsk Motor Klubb Harstad. Det er lov å stemme EN GANG PR DAG fra en PC, så har du/dere
flere PC'r kan du stemme fra alle og dermed gi flere treff

Idrettspresidenten:
- Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene.
- Norges idrettsforbund ønsker å løfte fram idrettslagenes fantastiske arbeid, blant annet gjennom kampanjen Klubben i mitt hjerte. Gjennom de to ukene kampanjen varer vil det fokuseres på gleden og samholdet i hverdagen i norsk idrett, sier idrettspresident Børre Rognlien.
- I løpet av den perioden kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og muligheten for å ta del av utstyrspremiene. Som idrettspresident oppfordrer jeg hele Idretts-Norge til å delta, og vise at vi verdsetter frivilligheten, idrettsgleden og fellesskapet i våre idrettslag.
 

 

STEM HER

 

 

 
 

 

 

Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk.