12.06.2012

 

Offroadgruppa på treff i Mauken

Harstad Offroders tilbrakte ei flott helg 8. - 10. juni i Mauken på treff i regi av Jeep Arctic Challenge hvor det deltok 50 4x4 biler av forskjellige merker og typer.

Turen startet fredag med pakking og klargjøring før helgen. Ved ankomst ble kvelden tilbrakt med oppsetting av telt og mye prat og dekksparking.

Lørdag startet vi kl 09 og fikk prøvd oss ute i feltet med masse gjørme, myr, sand og stein/berg utfordringer. Vi delte oss opp i grupper sånn at ikke for mange kjørte på samme sted. Må vel så klart innrømme at en del fastkjøring ble det jo :-)
Lørdags kveld hadde vi sosial samling med pizza og gaveutdeling på kantina ved Maukstadmoen leir +++ mye mere prat om bilene og erfaringer.

Søndag morgen var oppstart kl 10 og vi kom oss raskt ut i feltet for enda mere moro og utfordring. Det var planlagt tur opp til høyeste topp på Mauken som har navnet Kalvhodet, men det ble vanskelig da det var mye snø enda (ca 1.5m) på flere plasser.
En del av oss kjørte ned til Øverbygd (Skjold) for å hente en gruppe med PU. Det har blitt en del av Jeep Arctic Challenge sin takk til kommunene hvor treffene arrangeres og tilby PU turer med offroadbiler, noe de sette stor pris på.
Resten av søndag tilbrakte vi i felten før vi ved 15 tiden fikk pakket utstyr og satte snuta hjemover.

Tekst og foto: John Helge Stenhaug

   
Bilder fra treffet
   

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk