03.05.2012


Hils på Insane Racing

Hils på familien Michaelsen; far og sønn fra Trøndelag med offroad som den store interesse gjennom flere år. I 2010 utvidet de satsingen og startet teamet Insane Racing med 2 biler.

Bilen Insane Formula - en ultimat formula offroad - kjører Formula Offroad i Unlimitedklassen hvor store V8'ere med motorer på 600 - 1000 hk deltar. Konkurranseformen går ut på å komme lengst mulig opp bratte sandtak og seksjonene avsluttes gjerne med en "rett vegg" på mellom 1-5 meter.

Bilen Insane Trail har en V6 automat som konkurrerer i Protoklassen, her er det presisjonskjøring i ekstremt kupert terreng som gjelder. Besøk teamet ved å besøke hjemmesiden eller på Facebook. Sjekk ut videoene på YouTube.

Hjemmeside
Facebook
YouTube

Her er en video jeg fant via deres facebookside hvor e fra Sverige hadde delt. Her er en flott og morsom video fra Uppsala høsten 2011 hvor de gjør noen sprø etapper. Sjekk ut de andre videoene på YouTube. Enjoy!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk