08.01.2012

Prisvinner: NMK Notodden - her ved Bjørn Stenersen og Eivind Lid - vant inkluderingsprisen og 100 000 kroner på Idrettsgallaen lørdag kveld. (Foto: Privat)

INKLUDERINGSPRISEN
TIL NMK NOTODDEN

Idrettsgalla 2012 gikk av stabelen på Hamar lørdag 7. januar. Det er gledelig at en motorsportsklubb ikke bare er nominert men stikker av med en pris.

Prisen er på 100.000 kroner.

Inkluderingsprisen gikk til NMK Notodden som mottar 100.000 kroner for arbeidet med å inkludere funksjonshemmede i motorsportsmiljøet. Prisen ble delt ut i forbindelse med Idrettsagallaen på Hamar lørdag kveld.

-Yes, yes, yes, vi vant, det er helt utrolig, jublet Bjørn Stenersen etter at de lørdag kveld fikk inkluderingsprisen for 2011 på Idrettsgallaen på Hamar.

Sammen med Fossum Idrettsforening og Norges Svømmeforbund var NMK Notodden nominert til prisen.
I statuttene for prisen står det at "prisen skal deles ut til klubb, krets eller forbund som på en fremragende måte har lykkes med å rekruttere, tilrettelegge og tenke nyskapende i forhold til å utvide aktivitetstilbudet innen idrett for funksjonshemmede."

-Det er tydelig at det klubben, og da spesielt Ole Petter Stenseth, har gjort med å inkludere utviklingshemmede i miljøgruppa har blitt lagt merke til, sier NMK Notoddens Eivind Lid.

- Vi har jobbet med inkludering lenge og er veldig stolt, sa leder Eivind Lid i NMK Notodden til TA i forkant av idrettsgallaen.

- Det er viktig at pengene går til noe som gagner alle. Mitt ønske er at vi kan få lyst opp banen, slik at vi kan utvide sesongen. I tillegg ønsker vi å legge til rette for at det for eksempel blir enklere å komme seg fram i rullestol, sier lederen i NMK Notodden.


Derfor fikk NMK Notodden Inkluderingsprisen:

Her er begrunnelsen for at prisen gikk nettopp til denne klubben:

"NMK Notodden er en motorsportsklubb som har rom for alle."

I en idrett som ikke hadde noe særlig erfaring med tilrettelegging for funksjonshemmede, var NMK Notodden en av de første ambassadørklubbene.

Notodden har utviklet metodikk, samlet erfaring, og sprer inspirasjon til andre klubber. Klubben har vært et lokomotiv i utviklingen av et tilbud til funksjonshemmede, er alltid entusiastisk, kunnskapsrik og villig til å dele med andre."

Les mer om NMK Notodden på klubbens hjemmeside:
http://idrett.speaker.no/organisation.asp?orgelementid=67288
 

 

Les mer om alle prisvinnere på Idrettsgalla 2012
 

 

Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk