31. august 2009/Oppdatert 21. september

Ny treningstur til Kiruna for Mini-/MotoCross
18.–20. september 2009

 


Bilde: Anita Kristin Knoph Myre / Geir Isaksen NMK Harstad

Se også: treningsleir i Kiruna 14. - 16. august

Helgen 18.-20. September dro 8 aktive førere fra NMK Harstad Motocross og et lite serviceteam fra Harstad, Ibestad og Vesterålen til Kiruna og Gällivare for å delta på MotoCrossløp. Klubben etablerte seg i Kiruna Motorklubbs lokaler. På baneanlegget kjørte vi en liten treningsøkt på fredag før vi avsluttet kvelden med felles taco-aften på klubbhuset.

Lørdags morgen dro vi til Gällivare hvor arrangementskomiteen ønsket oss velkommen sammen med reinsdyret "Geir" i et nytt depottelt. Det var med dette ingen tvil om hvor Harstad skulle etableres. Motorstadion til Gällivare var dessuten et imponerende skue, med navnet Motorsykkelfolkets Park - et navn den absolutt kunne bære. Det ble gjennomført et perfekt klubbmesterskap og alle utøverne samt arrangementskomiteen gikk smilende og glad rundt hele dagen.

Når premieutdelingen var over gikk turen tilbake til Kiruna hvor gutta tok en rask service på sykler mens resten av serviceteamet (Trude & Anita) klargjorde til en skikkelig biffaften på klubbhuset. Søndag morgen startet hjullasteren før kl 7 med preparering av Storbanen til de minste. Solen tittet frem fra skyene og det ble på nytt en fantastisk dag. Selv var vi klare til nytt mesterskap, og erfaringene fra lørdag måtte prøves ut. Vi møtte den samme blide arrangementskomiteen, og utøvere, været, maten og serviceteamet strålte. Dette ble atter en fantastisk crossdag før vi satte kursen hjemover mot Norge på ettermiddagen full av inntrykk og opplevelser.

Tur-ansvarlig og kontakt på denne turen var:
Geir Isaksen
[email protected]   480 15105

 KLIKK HER FOR KART TIL KIRUNA, RÅTTJEDALENS MOTORSTADIUM
KLIKK HER FOR KART TIL GÄLLIVARE MOTORSTADIONBilder av Geir Isaksen / Anita K. Knoph Myre NMK Harstad

 

 

Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk.