27. juli 2009

NMK Hålogaland fornøyd etter
Crosskart-Weekend på
Evenes 25. - 26. juli

Lørdag 25. juli gikk 3dje NM-runden i Crosskart av stabelen og NMK Hålogaland ble før jul i fjor tildelt arrangøransvaret.

Søndag ble det i samme slengen kjørt IC-Cup og June Bruun; leder i NMK Hålogaland forteller om flere positive tilbakemeldinger etter helgens løpsavvikling.

Mange sørfra kunne faktisk tenke seg å komme tilbake og June er dermed fornøyd etter den historiske Crosskart-helgen. Samtidig håper klubben at de får arrangere tilsvarende også neste år.

Men akkurat nå er det imidlertid neste arrangement som er i fokus; det Nord-Norske mestermøtet 15. - 16 august. Les mer her....

Se resultatlisten
Mer på NMK Hålogaland hjemmeside
Artikkel fra Harstad Tidende 27. juli5. desember 2008

Vi gratulerer NMK Hålogaland med
NM-runde Crosskart i juli 2009

Se Terminliste

NM-runden i Crosskart samler crosskarter fra Norge og Sverige på Moan i Evenes i juli. Samme uken kjøres det SM-runde i Skellefteå og det vil nok delta en god del førere fra Norge der som også kommer denne veien. Det ventes rundt 50-60 crosscarter fra både Norge og Sverige til start i juli hos NMK Hålogaland. Dette er den første NM-runden som noensinne er arrangert i Nord-Norge dersom vi ser bort fra snøscooter. Arrangementet vil gi ringvirkninger for miljøet i nord.

En ekstra travel sommer for Crosskart-førerne og positivt for motorsports- og ikke minst crosskartmiljøet i nordområdet. Vi ønsker lykke til med arrangementet!!


Klikk på artikkelen for å se reportasjen fra HT

 

Les mer på hjemmesiden: www.nmkhalogaland.no

Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk.