18. mai 2009/oppdatert 23. mai

MOTORSYKKELENS DAG
            


Elias og Rino bakerst samt Sigurd og Malin foran representerte de aller minste på standen vår.

Lørdag 23. mai ble Motorsykkelens Dag arrangert der MotoCrossen var representert med
egen 40m2 stor stand på Torvet

I år var Harstad MotoCross representert med egen stand der Mini- og MotoCrossen's crosskjørere stilte opp i kjøreutstyr.

Det ble klart at vi kunne stille bare få dager i forveien slik at alt ble denne gangen ordnet i rekordfart uten større planlegging. Men villige foreldre tok alt på sparket, ringte rundt og sporet opp telt, utstyr osv. og deltok på dagen slik at denne viktige presentasjonen av MotoCrossen ble komplett. Dette blir imidlertid en årlig begivenhet så her må det evalueres og planlegges for større deltakelse med sykler, utøvere og foreldre neste år!

Litt regnvær utpå formiddagen skadet ikke, våre 40 m2 store telt var da greit tilhold for mangt et publikum som da fikk studere crossyklene nærmere.

MotoCrossen fikk vise en bredde av crossykler og nødvendig utstyr. Vi informerte og svarte på spørsmål fra mange interesserte foreldre, barn og ungdom. Det er tydelig at informasjonen om klubbens aktiviteter er mangelvare til publikum i Harstad.

Det ble visstnok noen få nye medlemmer, det er uvisst hvor mange nye medlemmer som imidlertid kan komme i kjølvannet etter at informasjons- og tegningsblanketter ble levert mange av de interesserte.

Utstilling varte fra kl. 10 - 14 utenfor Narvesen på Torvet.
Dette blir altså en årlig begivenhet. Når alt er evaluert må det planlegges
for større deltakelse med sykler, utøvere og foreldre neste år!


Motorsykkelens dag

– Sommeren er kommet og sesongen er endelig er i gang. Nå har mange vasket og polert for å få sykkelen strøken, da er det morsomt å kunne vise seg litt fram. Det er kjent at sentrum fylles av et begeistret publikum som viser stor interesse for motorsyklene på Motorsykkelens Dag.

Det var lagt opp til stands og aktiviteter fra byens motorsykkelklubber, vi forventet  topp vær og fin stemning for motorsykkelentusiaster og øvrig publikum. Imidlertid manglet vi sola men det var greit vær avbrutt av noen regnbyger på slutten.

Her var det mye fint å se for de som møtte opp i sentrum lørdag!

 

Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk.