11.02.2008

Klubben trenger aktive og engasjerte medlemmer

Jøss! Så mye spennende som skjer!!
Hva kan du bidra med?

En ny aktiv motorsportssesong er i gang. Ikke bare vær et medlem, men et engasjert medlem som er med å forme sporten! Bare ved å delta aktivt på de områdene som opptar deg skaper du fellesskapet som gir deg den bonusen du og alle ønsker!

Enhver organisasjons liv er som alle vet avhengig av aktive og engasjerte medlemmer, slik er det også med NMK Harstad og hvis bare alle bidrar litt…..

Klubben har mange ressurspersoner men trenger engasjerte medlemmer for styre og stell, bidra til planlegging, organisering, gjennomføring og drift. Disse kommer også gjerne med nye spennende ideer og tar dermed vare på det engasjementet som allerede finnes. Ikke alle medlemmer deltar nødvendigvis selv som aktiv utøver om det er bil- eller rallycross, motocross eller biltrail/offroad, så hvorfor ikke bidra med det du føler for. Foreldre, venner og familie; kom på "banen" dere også!

Uansett, bli med og skap noe selv i klubbens nyttige arbeid og vær med på fremgangen. Få hverdagsstresset på avstand - Vær med, opplev og bidra! Samholdet med venner med samme interesse som er med å skape noe får du som bonus.

Føler du for å ta i et tak? Still deg til disposisjon, det er mange oppgaver å velge mellom. Akkurat NÅ trenger klubben medlemmer til forskjellige verv og oppgaver.

Send en ePost og opplys hva du kan tenke å bidra med!
[email protected]


Du trenger ikke være medlem for å bli funksjonær, og nå går vi ut å søker akkurat DEG!

Ønsker du å være funksjonær på Harstad Motorsportssenter?

LES MER HER!