2007

Jimmy drømmer om Rally-VM


Jimmy Rinaldo er et supertalent i Rallycross Nasjonal. I helgen knuste han konkurrentene med en forslått hånd. Nå drømmer han om Rally-VM sammen med Solberg-brødrene.

21-åringen skadet den ene hånden stygt i søndagens første omgang og sto over den andre innledende omgangen. Likevel var han trygg på finaleplass der han tok kommandoen fra start og holdt kontrollen helt inn og vant med god margin til konkurrentene. Jeg fikk ikke helt med meg hvor langt foran jeg var, men det er jo ikke så viktig, sa Jimmy som har holdt på med motorsport i mange år. Racing er noe som ligger i Jimmy's blod, noe som gjengir seg på banen. Nå drømmer han om å kjøre Rally-VM med Petter og Henning Solberg. Det er helt klart en drøm å komme opp på det nivået som Solberg-brødrene, men det er fortsatt et stykke igjen konstaterer Jimmy.

Jeg er glad pappa Børge og kompisene mine er med å skru på bilen, uten disse som støtteapparat i ryggen hadde jeg ikke vært her sier han, ikke minst med hensyn til finansene er han ikke sen om å nikke kjapt bort på pappa Børge.

Se også artikkel om Børge
Se også reportasje om Jimmy, Kent-Åge og Stian
Se også pappa testet bilen foran større oppgaver

 

 


 

Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk