20.10.2007

Bilsportkonferansen 2007 ble avholdt på Lillehammer 12. - 14. oktober med over 300 påmeldte og et bredt program for mange av bilsportsgrenene. Mye informasjon ble gitt og her fikk deltakerne diskutert samt komme med innspill omkring mange saker.

Les mer fra Bilcrosseksjonen v/ Vera Bakke Andersen her

Konferansen åpnet med foredrag for alle grenene om å jobbe sammen mot målene samt presentasjon av NBF`s talentutvikling hvor det rapporteres inn talenter til NBF.

Rallyseksjonen diskuterte en del arrangementsmessig og endringer i regelverket hvor det viktigste var at det skal være støymåling før løp hvor de som overskrider kravene skal utelukkes fra stevnet.

Bilcrosseksjonen presenterte verktøyperm for arrangører som vil være tilgjengelig for klubbene ved årsskiftet. Støy rundt baneanlegg er nok et større problem enn de fleste er klar over og førerne må nok belage seg på strengere håndhevelse fra arrangørklubbene i fremtiden.

Anbudsdebatten ga ingen nye svar og er over for denne gang. NBF hadde overraskende faktisk tatt standpunkt på at det ikke skulle forandres på anbudsreglene, noe klubbene spesielt nordfra hadde tatt høyde for. Dagens ordning fortsetter med unntak av juniorklassen hvor det kun skal være bud på finalebilene.

Det tekniske reglementet ble gjennomgått og fikk små forandringer, de prøver å skrive reglementet så enkelt som mulig, vi kommer tilbake med mer informasjon etter hvert.

Les for øvrig innlegg fra Bilcrosseksjonen v/ Vera Bakke Andersen her

Forslag til Superbilcross ble lagt frem men BC-seksjonen mente dette var et lite gjennomtenkt prosjekt og mener at om det skal bli en realitet må atskillig mer arbeid legges i forslaget og presentasjonen.

Bilcrosseksjonen vil gå grundig gjennom temaet funksjonærer til neste år men trenger altså hjelp og innspill fra dere.

 
Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk