15.12.2007

Resymè Motocross - Sesongen 2007

Sesongen 2007 har vært spesiell for oss i MotoCross gruppa. Våre førerprofiler har endret seg, vi har fått flere førere i konkurranseklassen med opprykk og påfyll av nye ungdommer.

Besøk
Flere av aktivitetslederne og foresatte har vært på andre arenaer for å se og lære, deres opplevelser og erfaringer er ivrig delt med oss andre. Stor suksess med besøk til Kiruna motorklubb.

Trening
Vi har kjørt trening mandag og onsdager fra 18-20 og noen helger. Dette vil vi fortsette med også i neste sesong da vi håper på større aktivitet. Vi kommer tilbake med planene for neste sesong en gang på nyåret og håper at du som foresatt kan delta i planlegging når innkallelse til medlemsmøtet kommer.

Konkurranse
er diskutert og nok ikke til å unngå, vi har tidlig vært veldig bevisst på å ikke konkurrere eller ha konkurranse mellom de små. Av hensyn til barna har vi ment at alle skal behandles likt, og slik vil det fortsatt være. Men, skal vi komme litt videre må vi nok bevege oss i konkurranse-retningen eller gi førerne noe mer. Nye medlemmer kommer til og de små er blitt større, disse har blitt ungdommer som gjerne ønsker å konkurrere. Det finnes helt klare regler hos NMF for denne type aktivitet og hvilke aldersgruppe den gjelder for og det er noe vi skal diskutere sammen med dere.

Frostad
Harstad MotoCross fikk en skikkelig stepp start, særlig etter en kjempefin sesong. Gjermund Frostad har besøkt Harstad Motorsportssenter som spiller ball med crosseren. Han leker på ett hjul med kjegler og småstein etter cross-banen, koser seg på sykkelen sammen med våre håpefulle. Det er en fryd å se på. Vi får tårer i øynene, snufs!
Les mer og se bilder her

Ny bane
og enda mer ombygging. "Ja, vi bygger om!" var det en … som sa. Da var vi plutselig i gang, en gjeng på 3-4 stykker hiver seg uti og et par av dem hadde skikkelig verktøy. Svær diger gravemaskin og hjullaster. Det var helt utrolig å se på. Så, kom en av våre mindre (i høyde altså) å delegerte, et godt støkke arbeid er gjort. Vi får mye skryt og ros om hvor flott anlegg og hvor flink vi er. Ja, vi har et anlegg å være stolt av, vi bukker og takker for at du synes vi har gjort noe bra. Takk til dere alle, foresatte og delaktighet i sporten.
Les mer og se bilder her

Takk til alle
Vi i Harstad MotoCross takker dere for fantastisk engasjement sammen med barna og gjennom denne og flere sesonger. Takk for deres støtte og hjelp, vi har hatt en fantastisk tid sammen. La oss fortsette i dette sporet!!!!

Klubbløp 29. september 2007

En herlig høstdag med sol og klar himmel! Nesten som bestilt dukket solen opp like før start og gikk bedagelig ned når løpet var over. Fantastisk opplevelse og herlige deltakere. Løps tid gikk fra kl. 10.00 til kl. 15.00 inkl pauser og det hele var over.

Førerne var nok mer klar enn enkelte foresatte, tidlig som bare det haler vi oss av sted og noen var allerede i sving kl. 07. Banen fikk et par kosmetiske endringer som nok var utfordrende.

Totalt 35 deltakere i 6 grupper / klasser. To inndelinger ble kjørt, en teknisk bit med balanse, hinder og saktekjøring. Den andre på distanse / hurtigløp og opptelling av runder innenfor et gitt tidsrom. Tre største gruppene konkurrerte om premiering 1 – 3 plass. Små knall og fall, et par tipp og velt samt at noen var mer uheldig en andre. Harstad MotoCross gratulerer alle med et fantastisk løp og fin sesong. Vi gleder oss veldig til 2008.

Juleavslutning 2007

Denne gikk av staben den 14. desember 2007 kl 18 – 20.

37 barn og ungdom møtte til juleavslutning der det var premiering fra 1. til 3. plass i tre grupper.

  • Oda Aune Johansen vant klasse 80/65cc

  • Andreas Eilefsen vant klasse 85cc og

  • Sigurd Johansen Friborg vant klasse 100/125cc

  Les mer og se bilder fra premieutdelingen her.

Vi gratulerer!

Alle som deltok på klubbløpet ble tildelt premie denne dagen. Vi spiste pizza og drakk brus så det holdt. Masse mat og drikke nok til alle og noen til. Alle som kom på julefesten fikk en ekstra overraskelse i tillegg til at nissen kom med enda en pakke til alle. Voksne fikk seg kaffe, brus, mat og en prat om været. Kjempefin julefest for Harstad MotoCross. Hjertelig takk til dere foresatte som deltok i tilstelningen og rydding. Tusen takk!

Da ønsker vi alle en riktig God Jul og Godt nyttår!

 
Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk