02.10.2007

Klubbløp Motocross-gruppa
29. september 2007

En herlig høstdag med sol og klar himmel! Nesten som bestilt dukket solen opp like før start og gikk bedagelig ned når løpet var over. Fantastisk opplevelse og herlige deltakere. Løps tid gikk fra kl. 10.00 til kl. 15.00 inkl pauser og det hele ble avsluttet med premieutdeling og en aldeles festlig avslutning.

Førerne var nok mer klar enn enkelte foresatte, tidlig som bare det haler vi oss av sted og noen var allerede i sving kl. 07. Banen fikk et par kosmetiske endringer som nok var utfordrende.

Totalt 35 deltakere i 6 grupper / klasser. To inndelinger ble kjørt, en teknisk bit med balanse, hinder og saktekjøring. Den andre på distanse / hurtigløp og opptelling av runder innenfor et gitt tidsrom. Tre største gruppene konkurrerte om premiering 1 – 3 plass. Små knall og fall, et par tipp og velt samt at noen var mer uheldig en andre. Harstad MotoCross gratulerer alle med et fantastisk løp og fin sesong. Vi gleder oss veldig til 2008.

Les mer: Resymè og avslutning for sesongen 2007

Klasse 80/65 cc


                         

Klasse 80/65 ble vunnet av Oda Aune Johansen som på sin Yamaha TTR 125 kjørte taktisk godt under hele løpet og hadde god margin til Robin Rødland og Thomas K. Isaksen som stressa noe uten at det påvirket Oda særlig da hun hadde god margin. Veldig bra kjørt. Vi gratulerer!

 


 Klasse 85 cc


                              

Her går det fort nok. I alle fall for de som står å ser på, tempoet er høyt.

Førsteplass til Andreas Eilefsen som hadde god kontroll gjennom hele løpet. Andreas er en tøffing på banen og ikke bare å ta han igjen når han har fått opp dampen på sin Yamaha TTR 125. Andreplass til Petter Lyngen som også er en hardhaus i sporet og på sin Honda CR 85 når han får opp dampen. Petter kunne dessverre ikke delta på premieutdelingen.

Tredjeplass til Benedikte Heggen. Dette er jenta med tæl, hun raser lekende lett på sin Yamaha YZ 85. Her skal dere passe dere gutter, dette er ei dame som gjerne vil ha mer fart og på rett bane tror jeg Benedikte kan bli farlig for dere. Godt kjørt Benedicte!

Glimrende gjennomføring av dere alle, vi gratulerer masse!

Klasse 100/125 cc

Førsteplass til Sigurd Johansen Friborg som på sin røde Honda CR 125 kjørte lekende lett. Høyt tempo og god utholdenhet gjorde at dette gikk elegant, han kjørte taktisk godt og kom i mål et godt stykke foran 2-dreplassen. Sigurd er etter hvert blitt en erfaren fører som liker at ting skjer når han vrir på gassen.

Andreplass til Jonas Nordhaug som er rimelig ny i klubben men som likevel har tatt dette kjapt. Jonas kjører sin KTM SX 125cc kontrollert og godt gjennom hele løpet. Vi kommer nok til å se mer til denne karen. Dessverre var ikke Jonas tilstede på premieutdelingen.

Tredjeplass til Eirik Lyngen på sin Honda CR 125cc har god kjøreerfaring fra tiden i klubben. Han pustet Jonas i nakken men var litt uheldig et par ganger. Petter er en stødig kar som liker fart og spenning, her må ting skje med en gang. Dessverre var ikke Petter til stede på premieutdelingen.

Mange gratulasjoner til dere alle!

Les mer: Resymè og avslutning for sesongen 2007

 
Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk.