17.09.2007

NMK Tromsø arrangerte sitt andre løp denne sesongen 15. - 16. september

Neander bomgearet og kom ut sist i finalen. Men gutten viste tenna, plukket konkurrentene en for en og kjørte inn til en fabelaktig seier i Tromsø!

Det var mye spenning i finaleomgangene i Ramfjorden denne helga. Publikum smilte og jublet, de fikk virkelig valuta for billetten.

NMK Harstad's Neander Jakobsen bomgearet på startplata og kom ut sist, men plukket konkurrentene en for en og vant åpen klasse i sin Golf.

Kjæresten Mia Johnsen fra NMK Tromsø debuterte i dameklassen denne helga, slo likegodt til og vant dameklassen i samme bil. Harstadjuniorene Marion Pedersen og Bjørn Eirik Jørgensen kom på hhv. 3. og 4. plass.

Veteranen og gentleman Terje Karlsen vant sin 4. de strake Rallycross Nasjonal-seier i sin superraske BMW i helgen og viste konkurrentene hvem som har teknikken inne med kjempeflott kjøring.

Det ble arrangert Breisladd-konkurranse etter løpet lørdag der det deltok 8-9 biler. NMK Harstad's Knut Lamo Pedersen havnet på 3. plass.

Foto: Knut Lamo Pedersen

NMK Tromsø's hjemmeside: NMK Tromsø

 

Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk.