12.08.2007

Ny minicrossbane!

Nytt om crossbanen:
Den nye Motocrossbanen på Harstad Motorsportssenter er nesten klar. Dvs maskinene er så ferdig at vi kan testkjøre banen. Noe håndarbeide gjenstår (se bare på fru Heggen; hun er godt i gang) som, vi må gjøre de kommende dagene.

Benedicte, Renate og Sigurd har testkjørt banen og Simon har prøvesprunget. Alle er veldig fornøyd, særlig med nytt ca 15 meter langt platehopp som ligger ned mot bilcrossbanen og nytt hopp opp mot skråninga. Hele banen er utvidet til god bredde og banen er også forlenget.

Vi har fått en kjempefin bane og takker Torbjørn Frantzen og Tor Sivertsen for meget godt utført arbeide, og Bjørn Harald Heggen som har vært arbeidsleder denne helgen og sponset det hele. Vi roper tre ganger tusen takk, tusen takk, tusen takk til dere alle. Hilsen MiniCrossgruppa

Renate testkjører.

Sigurd testkjører.

Simon synes også banen er tøff - å springe på.... Dugnads-"tøtt'n" - Merete tar en "strikker" mellom slaga
Benedicte testkjører Dugnadsgjengen har en aldri så liten pause....

10. august 2007
Vi er g
odt i gang med utvidelse av eksisterende bane samt ny MotoCrossbane denne uken og arbeidene er planlagt ferdig i løpet av søndag 12. august. Det betyr dugnad ut i neste uke for å få banen helt klar til Cross-helgen der Gjermund Frostad kommer.

Bjørn Harald Heggen er bas under arbeidet og Zigo MC sponser spasen. To store maskiner og lastebiler gjør susen med Torbjørn Frantzen i gravemaskin og Tor Sivertsen i hjullaster.  

Det blir en ny og spennende bane med hopp og sprett i fleng samt to skikkelige platehopp. Kulehoppet blir utvidet, banene blir bredere og med lange strekninger og doserte svinger. Så, kjære crosser, her blir det bane nr 1 med en lengde på rundt 700 meter.

Vi gleder oss til første kjøretur.

Tor henter ny masse fra grus vi har fått tilkjørt  .... Tor forsyner Torbjørn med masser ....
Torbjørn fikser  .... Helt vanlig at Tor parkerer slik, skulle bare mangle for en offroader..
Heggen kontrollerer .... Tor Sivertsen godt i gang med å flytte masser ....
 
Torbjørn ivrig bak spakene  ....  

 
Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk.