Tøff høst med masse aktivitet!
Bli med du også!!

25.-26. august 2007 arrangerer NMK Harstad MotoCross-dager med Gjermund Frostad som gjest og instruktør.

Treninger

Det vil bli mulig å trene både mandager og onsdager for alle (slik vi hadde det tidligere).

Vi blir å dele i grupper slik at vi ikke mikser de minste inn med de største. NB! Den lille banen som ligger innenfor bilcrossbanen er kun til bruk for de minste. Ingen store crossere får kjøre på denne.

Før du møter må du ha medlemsskap, lisens, sikkerhetsutstyr og crossern i orden. Sjekk at alt er i orden til vi starter. Lurer du på noe så, send en mail til:     

Geir:  [email protected]

Video trening

Treningsløp

Det vil bli arrangert treningsløp mandagene 13. og 27. august.

MotoCross-trening
onsdag med Gjermund Frostad som gjeste-instruktør

Det vil være masse MotoCross aktivitet i Motorsportssenteret i uke 34
(20. - 26. august). Yamaha Norge og Zigo MC kommer. Det er trening for alle og Rally Dakar-kjøreren og Cross mester Gjermund Frostad er på besøk på Harstad Motorsportssenter onsdag 22. august og fredag 24. august.

NB! Du får også se Yamaha-sykkelen Gjermund Frostad benyttet i Paris-Dakar- rallyet!

Gjermund Frostad stiller seg til disposisjon - han sier at "det er gøy å ha kurs for barn som ønsker å lære mer, og som i tillegg gjør det de får beskjed om. Jo mer man kjører motorsykkel, jo bedre blir man".

Inntrykket fra liknende arrangement er at de fleste er særdeles fornøyd med dagen. Vi føler oss rimelig sikker på at alle vil få veiledning og instruksjon som kan gjøre dem til bedre cross-kjørere.

Har du spørsmål kan vi treffes i Åsegarden onsdag 22 august mellom kl. 18 – 20.00

Har du lyst å være publikum, komme å se, eller kanskje slekt og venner kan tenke seg å se på. Prate litt om og hva vi gjør. Er dere alle hjertelig velkommen.

Mange vil nok i år som sist for to år siden reise hjem med nye tanker om seg selv og treningsøktene i fremtiden. Forøvrig er alle som ønsker hjertelig velkommen!

Utleie av Endurosykler
med Gjermund Frostad som instruktør

minicross.no og Rally Dakar-kjøreren og Cross mester Gjermund Frostad er fredag 24. august fra kl. 12.00 representert med 6 enduro utleiesykler og stiller seg til disposisjon for utøvere og de som leier seg en utleiesykkel.

Teamet stiller med sykler og nødvendig sikkerhetsutstyr som brynje, knebeskyttere og albuebeskyttere, bukser, trøyer og hansker.

Påmelding og priser hos Bjørn Harald Heggen, Zigo MC tlf. 770 57900

Alle er hjertelig velkommen, enten til å ta en prat med Gjermund Frostad eller leie en sykkel eller få se Yamaha-sykkelen han benyttet i Paris-Dakar- rallyet!

For å ivareta sikkerheten lånes syklene kun ut med komplett sikkerhetsutstyr, vi vil ikke ta sjansen på at den kjørende kjører rundt i shorts, joggesko og pannebånd. Kun endurosykler leies ut for voksne denne gang. Alle som ønsker er hjertelig velkommen!

Kom på Harstad Motorsportssenter og prøv om dette er noe du ønsker å fortsette med. Det er greit å ha prøvekjørt en endurosykkel før man bruker betydelige midler på sykkel og sikkerhetsutstyr.

Vi føler oss rimelig sikre på at alle vil få veiledning og instruksjon som kan gjøre dem til bedre cross-kjørere.

MotoCross-dager
25.-26. august arrangerte NMK Harstad MotoCross-dager med Gjermund Frostad som gjest og instruktør

MiniCross – MotoCross – Enduro hos NMK Harstad med Rally Dakar-kjøreren og Crossmester Gjermund Frostad i spissen.

NMK Harstad arrangerte MotoCross-dager på Harstad Motorsportssenter helgen 25.-26. august. Denne helgen var det mye aktivitet på banene.

Gjermund Frostad var gjest og instruktør og kom med gode treningstips for å gjøre crosserne til bedre cross-kjørere og svarte på spørsmål fra publikum og utøvere. Helgen har i korte trekk bestått av kjøretrening og -teknikk, holdning + et par gode råd fra Gjermund Frostad.

Vi i NMK Harstad MotoCross-gruppen takker mr. Frostad for at han tok seg tid til oss disse dagene. Vi er veldig takknemlig for at han tok seg tid å besøke oss.

Vi føler oss rimelig sikre på at alle fikk veiledning og instruksjon som gjør dem til bedre cross-kjørere.

Vi fikk også se Yamaha-sykkelen Gjermund Frostad benyttet i Paris-Dakar- rallyet!

 


Videosnutt trening

 
Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk