17.09.2007

NMK Hålogaland hadde løp
på Moan 25.-26. august 2007

Bilde: Håkon Solaas

NMK Hålogaland avviklet sitt 2. løp i 2007-sesongen 25-26. august. Mange hadde problemer under denne helgens arrangement som var preget av masse regn spesielt på søndagen og i finaleomgangene.

Junioren Daniel Midling fra NMK Hålogaland fikk alt til å stemme i finalen søndag da han dro førsteplassen i Junior, i Rallycross Nasjonal gjentok NMK Tromsø's Terje Karlsen operasjonen etter forrige helg i Harstad, nemlig å stikke av med 1. plassen. June Bruun gjorde alt rett og vant i Damer og igjen var det en svenske som tok førsteplassen i Åpen, denne gang Jonas Sundqvist. Espen Andreas Olsen fra NMK Salten stakk av med seieren i Crosskart.

NMK Harstad's juniorer Bjørn Eirik Jørgensen og Mikael Rist Kildal kjørte friskt som vanlig og begge hadde hele 3 heatseire i helgen og havnet på henholdsvis 2. dre og 3. dje plass totalt etter finalen.

Klubbvennene Chris Andreassen, Remi Modell og Håvard Wulff havnet på henholdsvis 9, 10 og 11. plass.

 

I dameklassen kjørte NMK Harstad's Merethe Jacobsen friskt og kom inn til en velfortjent 2. plass mens klubbvenninnen Silje Lorentzen kom på 5. plass. Torgunn Jakobsen kjørte bra men fikk problem med bilen lørdagen, havnet til slutt på en 10. plass.

I åpen klasse kom Rune Ditlefsen på en 5. plass mens Tor Hammer kom på en 10. plass. Bjørn Espeland hadde mekket ny bil på rekordtid, kun 3 dager og ble svært overrasket da han kom med i C-finalen, kom på en 16. plass totalt og Arnt Ove Ditlefsen fikk problem med bilen lørdag, kom til slutt på en 18. plass. Anders Andreassen fikk også problemer med bilen, havnet til slutt på en 20. plass.

I RCN-klassen kom Stian Andreassen på en 3. plass i A-finalen mens pappa Jan Helge Nilssen vant B-finalen som ble avviklet som en bonusfinale. NMK Harstad's Kenneth Dallager havnet på en 4. plass, også han i B-finalen.

NMK Hålogalands Hans Einar Jensen kom på 2. dre i A-finalen bak som nevnt over seierherren fra Tromsø.

Det er liksom ikke løp uten drønnet av V8 automat og Ole Johnny Pettersen i Rallycross Nasjonal her oppe. Også denne helgen kjørte han som vanlig publikumsvennlig i sin Chevrolet Nova i regnværet og kom på en 5. plass foran Jimmy Rinaldo fra NMK Hålogaland som på nytt var uheldig, denne gang smalt gearkassen og kom dermed til slutt på en 6. plass totalt.

NMK Hålogalands hjemmeside

 
Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk.