10.05.2007, oppdatert 23.08.2008, 15.03.2009

Funksjonærer

Vi er utrolig glad for alle funksjonærer som stiller opp, uten dere går ikke hjulene rundt - bokstavelig talt! Pålitelige funksjonærer er vi så absolutt avhengig av og setter stor pris på den hjelp vi får fra DEG!

NMK Harstad  vil takke førere, medlemmer og familie, funksjonærer og alle andre som hjelper til under treninger, løp og arrangementer.

Og - det er hele tiden et stort behov for funksjonærer; brann- og flaggvakter, heatoppsettere, måldommer, rundetellere, kiosk- og billettfunksjonærer m.fl.

Nå søker vi funksjonærer til kommende sesong.

Vi søker DERE; medlemmer, kjentfolk, familie og venner og andre som kan steppe inn å gjøre en innsats for klubben samtidig så dere får en begivenhetsrik helg i god motorsportsånd!

Klubben kan tilby gratis inngang på løpene med beste tilskuerplass, servering og drikke i eget funksjonærtelt på løpsdagene, tilgang i depot med funksjonærer og førere, hyggelig motorsportstemning med deltakerne og en helg dere garantert aldri vil glemme!

Er det noen som ønsker å melde sin interesse; send opplysninger:
på dette skjemaet

eller send ePost til Synnøve:
[email protected]
Merk ePosten med navn, alder, mobiltelefonnummer og ePostadresse samt hva du kan tenke deg å bidra med; eks. salg billetter/kiosk/grill, brann- og flaggvakt, depot- og publikumsvakt eller om du kunne tenke deg annet forefallende arbeid.

 
 

Bilder:  Torbjørn Loholt

 
Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk.