Les mer om GSuite her: https://gsuite.google.no/features

 

Les mer om tjenestene her:

 

1. Du liker ikke søppelpost. Det gjør ikke vi heller.

Ikke kast bort tiden på søppelpost og uønskede meldinger. Gmail blokkerer søppelpost før den havner i innboksen din. Hvis en uønsket melding finner veien til deg, kan du kjempe imot ved å rapportere det og slik hjelpe oss med å gjøre søppelpostfiltrene våre enda bedre.
Mer informasjon                     

Se en video for å se hvordan vi bekjemper søppelpost

 

 


2. Google handler om søk, og Gmail er ikke et unntak

Bruk Google-søk i Gmail for å finne meldinger du leter etter, uavhengig av når de ble sendt eller mottatt. Du trenger ikke bruke tid på å sortere e-postmeldingene, bare søk etter en melding når du trenger den, så finner vi den for deg.

3. Ha meningsfylte samtaler

Med Gmail vil hver melding du sender, grupperes sammen med alle svarene du får. Denne samtalevisningen fortsetter å vokse når det kommer nye svar, så du alltid kan se meldingene i en sammenheng.

4. Kommuniser umiddelbart

Med bare ett klikk kan du nettprate i Gmail med mennesker du allerede sender e-post til. Du kan også svare på en e-postmelding med nettprat. Og Gmail arkiverer alle nettpratøktene, og gjør dem søkbare, slik at du aldri mister verdifull informasjon.

5. Etiketter, filtre og stjerner

Gmail bruker etiketter for å gjøre organiseringen av e-post mer fleksibel. En samtale kan ha flere etiketter, så du er ikke tvunget til å velge en bestemt mappe til meldinger. Du kan også lagre filtre for å automatisk håndtere innkommende meldinger. Merking av meldinger er en annen måte å organisere innboksen på. I tillegg ser det pent ut.

6. E-post mens du er på farten

Dagene da du trengte datamaskin for å få tilgang til innboksen, er over for lengst. Nå kan du bruke Gmail på en mobil enhet for å få tilgang til e-posten din hvor du vil.

Se mobil


7. Massevis av plass (som stadig øker)

Vi jobber kontinuerlig for å øke mengden gratis lagringsplass vi tilbyr i Gmail, og hvis du vil ha enda mer, kan du alltids kjøpe mer lagringsplass. Med all den plassen, kan du arkivere i stedet for å slette meldinger, slik at de ikke roter til innboksen din, men vil være søkbare i tilfelle du trenger dem igjen.

8. Vi har annonser, men bare gode annonser

Med Gmail får du aldri se forgrunnsvinduer eller ikke-målrettede bannerannonser. I stedet viser vi tekstannonser og relaterte koblinger som du kanskje synes er nyttige og interessante. Akkurat som søppelpostfilteret vårt, skanner systemet automatisk innholdet i meldingene etter nøkkelord, slik at vi kan levere bare den mest relevante informasjonen. Lær mer om hvor alvorlig vi tar personvern.

9. Spar tid

Dra nytte av Hurtigkontakter og Hurtigtaster i Gmail for å lese gjennom e-posten din enda raskere. Og ikke glem at det går raskt å finne meldinger med Gmails søkefunksjon som er drevet av Googles søketeknologi.

10. Er virkelig NMK ePost gratis for medlemmene?

Ja visst! Sprøtt kanskje, men helt sant. Klubben betaler imidlertid noe for tjenestene.

Importere kontakter

Du kan importere adressebøker fra Outlook, Hotmail, Yahoo, Orkut og andre tjenester til Gmail.
Det er ikke vanskelig å importere kontaktene, men du må utføre noen trinn først.

Først må du formatere kontaktlisten som en CSV-fil. Adressebøker som er eksportert fra andre
e-postleverandører, er ofte formatert som CSV-filer allerede. Du kan også
opprette din egen
CSV-fil
.

Når du har en CSV-fil med kontaktinformasjon, kan du importere filen og overføre kontaktene til
Gmail. Vær oppmerksom på at du ikke kan importere flere enn 3000 kontakter om gangen. Hvis
du har mer enn 3000 kontakter, må du opprette flere CSV-filer for opplasting.

Smilefjes eller uttrykksikoner:
De brukes ikke bare i nettprat lenger

Vis litt følelser, for eksempel ved hjelp av eller , eller kanskje ? Når du skriver en melding i rik formatering, kan du klikke på , eller du kan velge den nye smilefjesfanen i nettpraten og vise følelser av ens lyst.


Rask forhåndsvisning av PDF
Nå kan du forhåndsvise PDF-dokumenter direkte i nettleseren uten å vente på at de skal lastes ned og åpnes i et annet program. Bare klikk Vis ved siden av et hvilket som helst PDF-dokument du mottar på e-post.


Liv opp innboksen i Gmail med fargetemaer
Med alt fra minimalistisk grått til dynamisk fjellandskap kan du velge blant over 30 ulike fargetemaer og sette ditt personlige preg på Gmail-kontoen. Temaene finner du under Innstillinger. Mer informasjon


Et bilde sier mer enn tusen ord.
Snakk med andre ansikt til ansikt med Gmails tale- og videoprat.

 • Se og hør venner og familie rett i Gmail
 • Se og hør bra ut med lyd og video av høy kvalitet
 • Alt du trenger, er et nettkamera og en liten nedlasting som
  er rask å installere Kom i gang eller les mer

Etiketter: autofullfør og flytt til
Knappene og menyene øverst i innboksen ser litt annerledes ut. Det er en ny etikettknapp, så nå er det enda lettere å merke meldinger med etikett. Slå på hurtigtastene og trykk på L for å få opp etikettene. Autofullføringen tar
seg av resten. Bruk knappen Flytt til for å merke en melding med en etikett og arkivere den i ett trinn, akkurat som med mapper.
Mer informasjon


Fargede etiketter
Med nye fargeetiketter kan du organisere e-postmeldingene på en bedre måte. Hvis du vil endre fargen på en etikett, klikker du på fargeprøven ved siden av etiketten.
Mer informasjon
 

Gruppeprat
Prat med flere personer uten å bruke flere vinduer. Inviter venner til en gruppediskusjon. Hvis du vil starte en gruppeprat, klikker du Gruppeprat fra Alternativer-menyen når du prater.
Mer informasjon


Nye smilefjes
Gå fra :) til , og kommuniser mer uttrykksfullt med vennene dine.
Mer informasjon


Gratis IMAP
Synkroniser innboksen mellom enheter øyeblikkelig og automatisk. Uavhengig av om du leser og skriver e-post på telefonen eller på datamaskinen, vil endringer du gjør i Gmail være gjeldende uansett hvordan du får tilgang til innboksen.

Gå til m.gmail.com og få en komplett Gmail-opplevelse med samtalevisning, søk og mye annet. Mer informasjon


Vis som lysbilder
Nå kan du kjøre PowerPoint-vedlegg som lysbildefremvisninger, uten å måtte laste ned noe som helst. Bare klikk Vis som lysbildefremvisning ved siden av .ppt-vedlegget du ønsker å forhåndsvise. Siden du også kan åpne .doc- og .xls-vedlegg med Google Dokumenter, trenger du ikke å gå ut av nettleseren for å kontrollere Gmail-vedleggene.
Mer informasjon


Nye meldingsvarsler
Har det skjedd at du har svart på en melding, og like etterpå funnet ut at noen sendte et bedre og smartere svar rett før deg? Hvis noen sender et svar mens du holder på å lese (eller svare) på en melding, blir du nå varslet om at du har fått en ny melding. Klikk oppdater samtale for å se hva du har gått glipp av.


Videresend alle
Når du viser en samtale, kan du bruke den nye koblingen Videresend alle på høyre side hvis du vil videresende hele samtalen i stedet for bare én melding.


Hent e-post fra andre kontoer
Nå kan Gmail se etter e-post du mottar på andre e-postkontoer. Du kan hente e-postmeldinger (nye og gamle) fra opptil fem andre e-postkontoer, og bruke Gmail til å få tilgang til dem. Du kan til og med opprette en tilpasset Fra-adresse som gir
deg mulighet til å sende e-postmeldinger fra Gmail, samtidig som det ser ut som om de ble sendt fra en av de andre e-postkontoene. Vær oppmerksom på at du bare kan hente e-post fra kontoer som har aktivert POP3-tilgang. 
Mer informasjon


Gmail har fest og alle er invitert!
Du kan fremdeles invitere venner til å bruke Gmail (med søppelpostfilter, mye gratis lagringsplass og andre flotte funksjoner), men nå kan du også bare be dem registrere seg på
www.nmkharstad.no uten invitasjon.


Gmail for mobile enheter
Gå til http://gmail.com i mobilens nettleser for å få tilgang til Gmail fra mobiltelefonen eller en annen mobil enhet. Det er enkelt å bruke, og det er gratis (kostnader fra tjenesteleverandøren kan likevel påløpe).

I tillegg finnes også disse funksjonene:

 • Grensesnittet optimaliseres automatisk for telefonen du bruker
 • Du kan åpne vedleggene du mottar i meldinger, inkludert bilder,
  Microsoft Word-dokumenter og PDF-filer
 • Du kan svare ved å ringe personer som du har lagt inn
  telefonnummer for kontaktlisten i Gmail

Mer informasjon


Vi snakker om nettprat
Få kontakt med vennene dine direkte fra Gmail!
Mer informasjon


Nå får du også virusskanning!
Kontrolleres automatisk for virus hver gang du åpner eller sender en melding med vedlegg. Vi prøver dessuten å fjerne alle virus vi finner. Du må imidlertid klare deg selv hvis du blir forkjølt (prøv med C-vitaminer og hvitløk).
Mer informasjon


Automatisk feriesvar
Du kan legge inn et automatisk svar, slik at hvis du ligger på stranden eller tar toget gjennom Sibir, vil vennene dine få vite at du ikke leser e-post.
Mer informasjon


Kontaktgrupper
En av de mest etterspurte funksjonene er endelig her! Nå kan du sende meldinger til en gruppe i stedet for å måtte velge enkeltadresser hver gang.
Mer informasjon


Vis som HTML
Nå kan du vise Microsoft Office-, OpenOffice- og PDF-vedlegg som nettsider. Det gjør du ved å klikke på Vis som HTML i stedet for å laste ned. Passer utmerket når du ønsker å se vedlegget raskere, hvis du bruker en mobil enhet, eller hvis du ikke ønsker å installere programvare bare for å se et dokument.
Mer informasjon


Automatisk lagring
Da vi hadde brukt 20 minutter på å skrive dette, krasjet nettleseren. Heldigvis finnes det autolagring. Da lagres alt automatisk. :-)


Vær deg selv
@googlemail.com eller @dinskole.net eller @dittdomene.no. Nå kan du tilpasse Fra-adressen på utgående meldinger, slik at de viser en av de andre adressene i stedet. Du kan velge blant alle aliaser eller e-postadresser du eier, men likevel sende alle meldinger fra Gmail.
Mer informasjon


Ta med deg vennene dine overalt
Nå kan du eksportere Gmail-kontaktene. Lagre dem i en fil, og bruk dem i en annen konto eller tjeneste – praktisk hvis du bruker Gmails POP-tilgang (gratis). Eller bare ta sikkerhetskopi, slik at du aldri mister kontakten igjen.

 

 


 

 

Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk.