30.07.2019, oppdatert
30.07.2019, 31.07.2019, 08.08.2019

Espen Andersen til
NMK Landsfinale Bilcross Junior

Espen på førsteplass i Dyrøy 2019

 
Espen, - en del av den nye generasjonen i NMK Harstad og valgt til nestleder i år - drar i uke 31 til NMK Konsmo på Audnedal i Vest-Agder 5 mil nord for Kristiansand for å delta på Landsfinale i Bilcross for juniorer som går av stabelen lørdag 3. august.


Les artikler fra Harstad Tidende
HT.no - 07.08.2019
HT avisutgave - 08.08.2019
 

 
Med seg sørover har Espen Andersen pappa Raimon Andersen og
Carl Fredrik Lyche som støtte og mekanikere. Espen er siste års Junior i år - han fyller nemlig 18 år 30. juli. Espen kvalifiserte seg til juniorlandsfinalen i fjor ved å ha kjørt NMK Mesterskap Nord-finalen hvor han ble direkte kvalifisert. Han har dermed hatt god tid til å planlegge denne turen. Bilen han skal delta der sør er en oppgradert og nyoppusset 75-modell Opel Ascona.
 


NMK Harstad gratulerer Espen med
18-årsdagen og ønsker lykke til på Konsmo!
 

 
Det er en lang tur for å delta på et billøp, hele 180 mil skal tilbakelegges med bilcrossbilen på slep til arrangørklubben NMK Konsmo. Like mange mil skal tilbakelegges på retur hvor han forhåpentligvis har bilen med hjem, for det er nemlig ikke sikkert da det omsettes bilcrossbiler på bud om han kommer i finaleposisjon over en lav sko på alle landsfinaler. Tilsammen skal det tilbakelegges 360 mil tur retur Kosmo.
 


Les mer om Landsfinalen her:
www.juniorlandsfinalen2019.no
 

 
Dette blir en stor opplevelse og Espen vil gjøre det han kan for å representere klubben og landsdelen på aller beste måte. Espen er oppvokst med motorsport og er godt kjent i miljøet. Pappa Raimon har kjørt bilcross tidligere og Espen har kjørt motocross da han var yngre i tillegg til bilcross de siste 4 sesonger. Espen sier det blir gøy å kunne dra sørover for å konkurrere og se hvordan han vil hevde seg der sør. Han er spent på hvordan nivået der sør er kontra her oppe i nord.
 


Følg Espen på Landsfinalen her: https://www.facebook.com/espen.andersen.129
 

 

Da vi kombinerer dette med ferieavvikling er alt klart for den store landsfinalen sier pappa Raimon. Utfordringen er de store avstandene. I tillegg koster det å slepe en løpsbil med verktøy og reservedeler ca. 350 mil til og fra Sørlandet. Men økonomien kom på plass i form av sponsorer og i tillegg stilte et stort støtteapparat med familie, motorsportsvenner og ikke minst pappa og mamma.

Espen vil takke alle som har vært med og sponset og ikke minst pappa og Carl Fredrik Lyche for at de er med slik at han får delta på dette løpet.

NMK Harstad ønsker lykke til på Konsmo!

NMK Konsmo:  www.nmkkonsmo.no

Juniorlandsfinalen: www.juniorlandsfinalen2019.no

Espen på Facebook: https://www.facebook.com/espen.andersen.129

  

 

Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk.