01.05.2012, sist oppdatert 10.06.2012

Motorfest
Harstad Motorsport Senter
Åsegarden * 9. - 10. juni 2012
 

Bilder

Programhefte

Resultatliste

NMK Harstad avviklet årets første Motorfest på Harstad Motorsport Senter, Åsegarden
Lørdag 9. juni og Søndag 10. juni.

Se artikkel på NMK

For NMK Harstad var dette åpningen av sesongen etter utallige dugnadstimer på Harstad Motorsport Senter i forkant av helgens arrangement. Løpet inngikk som kvalifiseringsløp til NMKs Landsfinale Bilcross Junior + Senior og av 50 påmeldte fullførte 42 deltakere.
Se bilder

Søndagens supre dag med sol oppveide lørdagens utrivelige regnfylte dag. Det at det store salget av Soft-Is uteble (:-) gjorde ikke noe, oppsummert ble det et vellykket arrangement! Tilbakemeldingene fra landsdelens førere og publikum var også denne gang positive.

Juniorene sto for mesteparten av underholdningen på banen med mye spennende kjøring, alt i alt en koselig motorsportshelg for utøverne, publikum og funksjonærer.

Det blir brukt mye tid og krefter på både planleggingen og gjennomføringen av slike arrangement men med erfarne, dyktige og trofaste hjelpere går det utrolig bra!! Klubben retter en stor takk til medlemmer og hjelpere i NMK Harstad, funksjonærer i NMK Hålogaland, NMK Tromsø og NAF Lofoten, familie, bekjente og øvrige motorsportsvenner som også denne gang gjorde at klubben kom vel i havn.
Takk og på gjensyn!!

 

SE PROGRAMHEFTET HER:


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Støtt våre samarbeidspartnere fordi de støtter oss!
Vi treffes på Harstad Motorsport Senter
- Harstads aktivitetssenter for motorsportsinteresserte i ditt nærmiljø -

Sidene er optimalisert for 
Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen. Webmaster administrerer nettstedet
for NMK Harstad. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © NMK Harstad. Redaktøren arbeider etter regler for god presseskikk
og er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det
linkes til. 
Les mer om vilkår, redaktøransvar og presseetikk